Lisa's Total Balance Place

Ga naar de inhoud
Gidsen (Begeleiders)
Sierlijn
Gidsen (Begeleiders)
Gidsen of Begeleiders we hebben ze allemaal om ons heen. In Liefde omringen en begeleiden ze ons op het pad van ons Aardse bestaan. Hoe we ook op Aarde handelen met al onze fouten en tekortkomingen, zij zijn er altijd voor ons want hun Liefde is Onvoorwaardelijke Liefde. Gidsen vinden het fijn als we op hun trillingen afstemmen, met hen communiceren en kunnen waarnemen, zodat ze datgene door kunnen geven of kunnen laten zien wat voor ons op dat moment van toepassing is. Net als wij hebben Gidsen levens op Aarde gehad en weten ze als geen ander hoe zwaar het leven voor een ieder kan zijn.

De Gidsen hebben al hun levens volbracht en er voor gekozen om de Mens op Aarde in Liefde te omringen en bij te staan. Gidsen zijn liefdevolle boodschappers en leraren gezonden door God en onze "Vredesduiven" want kritiek, oordelen of veroordelen dat is bij hen niet van toepassing en daar kunnen wij veel van leren. Je bent in staat om met hen te communiceren zoals je met een ieder mens op aarde communiceert het enige verschil is dat ze geen fysiek lichaam meer hebben, dus communicatie en waarnemen gebeurt op energetisch vlak. Iedereen heeft een Hoofdgids(e) die vanaf het moment dat je naar de Aarde bent gekomen in alle Liefde om jou heen is en bij je blijft tot dat je over gaat. Daarnaast heb je meerdere Gidsen om je heen, en anders dan bij je Hoofdgids(e) blijven niet alle Gidsen de rest van je leven altijd bij je. Dat hangt af van jouw ontwikkelingen en de taken die zij daar in te vervullen hebben, als die taken voor hen ten einde zijn gekomen dan maakt de ene Gids plaats voor een andere Gids. In de loop van je leven kunnen er ook zonder dat er een Gids bij je weggaat nieuwe Gidsen bij je komen. Het is voor iedereen verschillend hoeveel Gidsen er in je leven om je heen zijn.

Informatie Lisa's Total Balance Place
Sierlijn
Sierlijn
In de schoonheid van de Eeuwigheid op de eindeloze weg van ontdekking, is het slecht een uitdrukking van mezelf wat ik zie.
Al wat ik ooit kan vinden is mezelf.
© Copyright 2008-2024 Lisa's Total Balance Place All Rights Reserved  
Terug naar de inhoud