Lisa's Total Balance Place

Ga naar de inhoud
Weblog
Leven in een Paradijs op Aarde
Het Paradijs bevindt zich in je eigen centrum; tenzij je het daar vindt, is er niet de minste kans dat je binnenkomt.
Geïnspireerd door Angelus Silesius (1624-1677)
Het Quantumveld
Het Quantumveld waarin oneindig veel mogelijkheden, ervaringen, alle gegevens en dimensies bestaan. Het Quantumveld waar alles is opgeslagen zowel het verleden, heden en toekomst. Alles is mogelijk alles is er al! Alleen jij mag het nog eigen maken.
Het Oneindige Universum
Als je de geheimen van het Universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.
Geïnspireerd door Nikola Tesla
Dankbaarheid
Dankbaarheid voor inspiratie voor alles wat we hebben, leidt tot overvloed in alles wat we willen, begrip dankbaarheid en geluk.
De Akasha Kronieken
Alles wat zelfs maar is gebeurd, gebeurt en kan gebeuren, is vastgelegd in de Akasha-kronieken. Het bestaan van zulke energetische archieven is bij mensen over de hele wereld bekend en wordt met diverse andere namen aangeduid, waaronder het ‘Boek des Levens’ in de Bijbel.

Luisteren naar je Hart
Het leven is beweging, in alles verandering. De enige constante is jouw Zijn in elk moment. Dat leef je met je Hart en niet met je hoofd.
Geïnspireerd door Patrick Mundus
Eén met Je Hogere Zelf
Je Hogere Zelf is jouw Oneindige Bron van Liefde, Onvoorwaardelijke Liefde. Je kunt er bewust voor kiezen om contact te maken met deze Bron in jou. Alles is in jou en je kunt er bewust voor kiezen om contact met je Hogere Zelf te maken want bewustzijn is het zaad van goddelijkheid in ons.
Moeder Aarde
“De Aarde is onze Moeder en we moeten haar behandelen met Liefde en respect.” Geïnspireerd door Cheyenne
In Vrijheid Leven
Loslaten geeft ons Vrijheid en Vrijheid is de enige voorwaarde voor Geluk. Geïnspireerd door Thich Nhat Hanh
Zie de Schoonheid in Jezelf
Vaak was ik alleen met mijn Ziel. Ik trad als zuivere substantie mijn ware Zelf binnen, en wendde mij af van al het uiterlijke naar wat innerlijk is. Ik werd zuiver weten, zowel de wetende als de gewetene. Hoe verwonderd was ik schoonheid en pracht in mijn eigen Zelf te aanschouwen en te herkennen dat ik een deel van de verheven Goddelijke Wereld ben, begiftigd zelfs met scheppend leven! In deze ontdekking van het Zelf, werd ik boven de wereld van de zintuigen uitgetild, zelfs boven de geestenwereld, tot aan het Goddelijke, waar ik een zo prachtig Licht gewaar werd dat geen mond dit zou kunnen uitdrukken of geen oor verstaan. Geïnspireerd door Aristoteles
De Hemel op aarde Post 1:

Het Paradijs "De Hemel op Aarde" is in Liefde vanuit je Hart leven.
We zijn goddelijke wezens die naar de aarde zijn gekomen om in een fysiek lichaam zijn/haar lessen te leren die voor iedereen verschillend van toepassing zijn. In onwetendheid vanuit onze goddelijke zijn is de wereld slechts een illusie, maar de Hemel op Aarde leven vanuit je Hart is echt. Het Paradijs, de Hemel op Aarde leeft in je liefdevolle Hart. Elke plek is de perfecte plek als je Liefde in je Hart hebt.

De Hemel is een gevoel van thuiskomen een gevoel dat de Goddelijke Bron aanwezig is. Door in Liefde vanuit je Hart te leven beleef je de Hemel op Aarde, de gelukzaligheid van het één zijn met je GodZijn, één met wie je werkelijk bent, een goddelijk wezen. Ontwaak elke dag voor de warme, liefdevolle aanwezigheid van de Goddelijke Bron. Leef het, voel het, ervaar het wie je werkelijk bent en geniet van het ene gelukzalige moment na het andere.

Blijf wakker voor de warme, liefdevolle aanwezigheid die in je is en overal om je heen. Hoe meer je bewust bent van Liefde in je Hart, hoe meer je bewust bent van jouw Paradijs "de Hemel op Aarde"

Er zijn verschillende manieren om thuis te komen in jezelf en één van de eenvoudigste manier is mediteren. Mediteer op het warme, liefdevolle gevoel in je Hart en voel hoe de Liefde in je Hart steeds meer groeit en daardoor steeds meer open gaat. Draag de Liefde in je Hart vervolgens overal mee naartoe. Alles waar je naar op zoek was, heb je al in je. Je bent al verlicht en je leeft in de Hemel op Aarde. Je hoeft niets te denken, te zoeken of te doen.

Kijk naar binnen en zie wat er al is. Wees dankbaar voor elke ademhaling, voor het leven en als je je daar bewust van wordt dan creëer je het Paradijs op Aarde en ben je in staat om van daaruit te leven.

Het Paradijs bevindt zich in je eigen centrum; tenzij je het daar vindt, is er niet de minste kans dat je binnenkomt. Geïnspireerd door Angelus Silesius (1624-1677)

  • Vertraag je ademhaling diep en ontspannend. Dit brengt je terug naar het huidige moment; de enige plek waar je echt van het leven kunt genieten.
  • Wees dankbaar voor wat je hebt – in plaats van stil te staan ​​bij wat je niet hebt.
  • Schenk aandacht aan de warme, liefdevolle aanwezigheid in je Hart terwijl je de hele dag door beweegt.
  • Waardeer de kleine dingen in het leven – Ze zijn groter dan je denkt.
  • Doe wat je graag doet – dat is de reden dat je hier bent. We zijn het meest werkelijke levende wezen als we Liefde verspreiden op de manier die voor ons het meest betekenisvol is.
  • Ga in Liefde en er zullen deuren voor je open gaan!

Oneindige Quantum Veld Post 2:

Het Quantumveld                                                                                                                                                    
Het Quantumveld bekend onder vele namen, zoals de Kwantumgeest, het verenigde veld, het Al, God, Universeel bewustzijn , hoe je het ook wilt noemen – het is niet langer alleen maar een filosofische, onbewezen theorie aan de rand van de metafysica. Er bestaat één intelligent bewustzijn dat het hele Universum doordringt En deze uiterst krachtige, altijd aanwezige, alwetende kracht bestaat ook in ieder van ons, ook in jou. Het is wetenschappelijk bewezen dat je als mens gewoon het Quantumveld kunt aanboren.

Dat kan iedereen, aangezien we allemaal deel uitmaken van "Het Alles"! Je hoeft alleen maar meer toegang te krijgen tot de Universele geest, wat je leven op veel wonderbaarlijke manieren kan veranderen Dit wordt gedaan door toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, waar deze grenzeloze kracht zich bevindt. Het Quantumveld is de energetische ruimte die alle dingen in het Universum verbindt, inclusief ons lichaam en onze geest, verleden, heden en toekomst. Je bent in staat om vanuit het  Quantumveld de beste versie van jezelf te ontmoeten, je Quantum Zelf die al reeds bestaat. Alles is in het Quantumveld aanwezig. Je bent in staat om alles wat je maar wilt vanuit Quantumveld te creëren en te leven.
 
We zijn allemaal Biologisch met elkaar verbonden. Chemisch met de aarde.
Atomair met de rest van het universum. "Geïnspireerd door Neil de Grasse Tyson"
 
Ons lichaam bestaat uit atomen, de bouwstenen van de materie. Atomen zijn samengesteld uit subatomaire deeltjes, zoals elektronen, die voortdurend in beweging zijn en in wisselwerking staan ​​met de omgeving om ons heen. Volgens de kwantummechanica bevinden deze deeltjes zich in een staat van superpositie, wat betekent dat ze tegelijkertijd in meerdere toestanden kunnen bestaan. Dit betekent dat ons lichaam voortdurend in wisselwerking staat met het Quantumveld, en dat onze gedachten en emoties de energie om ons heen kunnen beïnvloeden.       

Je gedachten en emoties zijn als rimpelingen in het Quantumveld. "Geïnspireerd door Deepak Chopra"
 
Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat we onze gedachten en emoties onze fysieke gezondheid en welzijn kunnen beïnvloeden. Studies hebben bijvoorbeeld aangetoond dat mensen die mindfulness-meditatie beoefenen minder ontstekings- en stresshormonen in hun lichaam hebben.
 
Hoe kun je jouw realiteit creëren vanuit het Quantumveld?
Nu we begrijpen wat het Quantumveld is en hoe het zich verhoudt tot ons lichaam, gaan we onderzoeken hoe we het kunnen gebruiken om onze realiteit te creëren.
 
Stap 1: Maak duidelijk wat je wilt
De eerste stap naar het creëren van jouw realiteit is om duidelijk te krijgen wat je wilt. Dit betekent dat je specifieke, meetbare doelen stelt die aansluiten bij je visie, waarden en verlangens. Wanneer je een duidelijke visie hebt van wat je wilt, kun je je energie richten op het manifesteren ervan. Een effectieve manier om je doelen duidelijk te krijgen, is door een Visionboard te maken waar je dagelijks naar kunt kijken. Je kunt afbeeldingen, teksten en symbolen gebruiken om je doelen op het bord weer te geven. Zet altijd duidelijk je intentie neer.                                                                          
Stap 2: Geloof in jezelf en in je mogelijkheden.
Geloof is een krachtige kracht bij het creëren van jouw realiteit. Als je niet gelooft dat je je doelen kunt bereiken, zul je ze ook niet kunnen manifesteren. Je moet vertrouwen hebben in jezelf en je mogelijkheden. Creëer je realiteit, beleef of het al werkelijkheid is. Want onze gedachten, overtuigingen en acties in de wereld om ons heen kunnen ons beïnvloeden. In wezen hebben we de macht om onze eigen ervaringen en resultaten vorm te geven via onze dromen en wensen. Een manier om je geloof in jezelf te versterken, is door affirmaties te beoefenen. Affirmaties zijn positieve uitspraken die je tegen jezelf herhaalt, zoals:
"Ik ben in staat mijn doelen te bereiken" of "Ik ben het succes waard" of "Ik creëer het leven waar ik van hou" of "Ik ben overvloed" of " Ik ben dankbaar voor wat ik heb en voor wat ik mag gaan ontvangen".
Door verschillende affirmaties dagelijks te herhalen, kun je je geest trainen al zijnde dat het al waarheid is.                                                                                         
Stap 3: Richt je energie op wat je wilt
Als je eenmaal een duidelijke visie hebt van wat je wilt en in jezelf gelooft, is het tijd om je energie te richten op het manifesteren van je verlangens. Dit betekent dat je je gedachten en emoties richt op wat je wilt, in plaats van op wat je niet wilt.
Eén manier om je energie te concentreren is door visualisatie te beoefenen Visualisatie is het proces waarbij je je voorstelt dat je al hebt wat je wilt, en de emoties voelt die daarmee gepaard gaan.

Visualiseer je doelen en je onderbewustzijn zal eraan gaan werken om ze werkelijkheid te maken.
"Geïnspireerd door Les Bruin"
 
Stap 4: Onderneem geïnspireerde actie om uw doelen te bereiken
Hoewel het belangrijk is om je energie te concentreren, is het ook essentieel om geïnspireerde actie te ondernemen om je doelen te bereiken. Het Universum reageert op onze bedoelingen, maar we moeten nog steeds het werk doen om onze dromen werkelijkheid te maken.
Eén manier om actie te ondernemen is door je doelen op te delen in kleine stapjes. Dit maakt ze minder overweldigend en beter haalbaar en helpt je consistent te blijven. Je kunt ook een actieplan opstellen en jezelf verantwoordelijk houden door je voortgang bij te houden.            
Stap 5: Vertrouw op het proces
Het creëren van jouw realiteit vanuit het Quantumveld is geen proces van de ene op de andere dag. Het kost tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Je kunt onderweg obstakels tegenkomen, maar het is belangrijk om op het proces te vertrouwen en vooruit te blijven gaan. Eén manier om vertrouwen te cultiveren is door dankbaarheid dagelijks te beoefenen. Dankbaarheid is de praktijk van het erkennen en waarderen van de goede dingen in je leven. Door je op het positieve te concentreren, kun je je energie richting overvloed verschuiven en er meer van in je leven aantrekken.
 
Als je de geheimen van het Universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.
Geïnspireerd door Nikola Tesla

Het Quantumveld waarin oneindig veel mogelijkheden, ervaringen, alle gegevens en dimensies bestaan. Het Quantumveld waar alles is opgeslagen zowel het verleden, heden en toekomst. Alles is mogelijk alles is er al! Alleen jij mag het nog eigen maken.

Het Oneindige Universum Post 3:

Het Oneindige Universum
De verbinding met het Universum De kosmos die bestaat uit sterrenstelsels, sterren, planeten, de ruimte en alle andere vormen van materie en energie wordt het heelal genoemd. Omdat alle materie energie is, betekent dit dat het Heelal eenvoudigweg een overvloed aan energie is.
 
De fundamentele blokken van alle materie en energie, dat wil zeggen de atomen, protonen, neutronen, elektronen en fotonen, enz., zijn geen deeltjes maar bundels veldenergie.  
 
Het hele Universum bestaat uit verschillende soorten gekwantiseerde velden die verenigd zijn in één enkel kwantumveld . Daarom is het Heelal, inclusief de Aarde, niets anders dan een Kwantumveld. In een Kwantumveld kan de werkelijkheid in oneindig veel mogelijke toestanden bestaan. Het Heelal is dus een veld van oneindige mogelijkheden.
 
Omdat het Heelal een veld is van overvloedige energie met oneindig veel potentieel en mogelijkheden, erven wij, omdat we er deel van uitmaken, ook deze kracht van het Heelal.  Maar het probleem is dat we ons deze erfenis niet herinneren, en ook het feit dat we standaard al verbonden zijn met het Universum. We beschouwen onszelf als afgescheiden van het Universum of het Kwantumveld. Ons ego (het gevoel van 'ik') heeft het gevoel van individualiteit gecreëerd dat ons beperkt en ons doet geloven dat we een afzonderlijke wezens zijn, los van het Kwantumveld.
 
Als we dit obstakel echter overwinnen, door onze verbinding met het Universum te herinneren, kunnen we ons vergeten potentieel realiseren, en dan is het enige dat we nodig hebben om het leven te creëren dat we willen, gewoon gebruik maken van deze overvloedige hulpbron. Naast de materiële behoeften kunnen onze gezondheid en welzijn, inclusief het gevoel van vrede, liefde en vreugde, alledaagse ervaringen worden.
 
We kunnen het leven manifesteren dat we willen als we ons afstemmen op en afstemmen op de frequentie en vibratie van het Universum en het veld van oneindige mogelijkheden aanboren. Wanneer je alle angsten wegneemt, zul je je gaan afstemmen op het Universum.
 
We kunnen verbinding maken met het Universum door gebruik te maken van het principe van coherentie. Coherentie impliceert in wezen de logische, ordelijke en consistente relatie tussen delen. Volgens de natuurkunde is er in een staat van samenhang een totale synchronisatie tussen de delen. Omdat we deel uitmaken van het Universum, kunnen we verbinding maken met het Universum door onze coherentie met het Universum te vergroten. Er zijn verschillende manieren die we kunnen gebruiken om de frequentie en trillingen van ons lichaam, geest en hart op één lijn te brengen met de frequentie en trillingen van het Universum om synchroniciteit te creëren. Als je “gesynchroniseerd” bent, kun je “verstrikt” raken in het Quantum Veld.
 
Geloof in de kracht van het geloof. Volgens Bruce H. Lipton, de auteur van ' Biology of Belief ', bestaat er een verband tussen geest en materie, en dat alle cellen van je lichaam worden beïnvloed door je gedachten. Waar je in gelooft, beïnvloedt je geest en lichaam en ze beginnen het als een realiteit waar te nemen. En als je succesvol bent in synchronisatie met het Kwantumveld, manifesteer je die realiteit.
 
Als je gelooft dat je niet verbonden bent met de Aarde en het Kwantumveld, dan zal je geloofssysteem niet in staat zijn om te trillen op de frequentie van de verbinding.

Belangrijk is dus te geloven dat er een verbinding is en dat je niet gescheiden kunt zijn van de Aarde en het Universum. Zodra je begint te geloven, kom je in lijn met de vibratie en frequentie van het Kwantumveld.

Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie.
Geïnspireerd door Nikola TeslaDankbaar Post 4:

Dankbaarheid
Dankbaarheid is Dankbaarheid en vreugde die wordt getoond als reactie op het ontvangen van een geschenk, ongeacht of het geschenk verdiend is of niet. Dankbaarheid is dus het vermogen om dankbaarheid te uiten en vriendelijkheid te beantwoorden. Het is iets dat we allemaal wel eens in ons leven hebben meegemaakt. Het vermogen om uw zegeningen of Dankbaarheid op te sommen is de krachtigste manier om verbinding te maken met uw Hart. Je Hart staat open als je Dankbaar bent voor wat je hebt. Je waardeert de mensen in je leven, en zij waarderen jou ook. Dankbaarheid zorgt op zijn beurt voor een nog grotere overvloed.
 
Dankbaarheid is een bewuste positieve emotie die kan worden uitgedrukt als ‘Ik ben Dankbaar’. Het is de daad van het uiten van Dankbaarheid jegens anderen en de dingen waarvoor wij Dankbaar zijn. Het uiten van Dankbaarheid kent twee niveaus: De eerste graad van Dankbaarheid bevindt zich op een basisniveau. Het is voor objecten of relaties die dagelijks voorkomen. Dit kan van alles zijn, van Dankbaar zijn voor een dak boven je hoofd en eten voor je kinderen tot het ontvangen van een grijns van een willekeurige vreemdeling op straat. Dit niveau van Dankbaarheid is bij bijna iedereen aanwezig.
 
Het volgende is het vermogen om te waarderen wat je hebt, zelfs na een aanzienlijk verlies, wat het tweede niveau van waardering is. Met de tweede graad van Dankbaarheid druk je je dankbaarheid uit, zelfs als je te maken krijgt met grote tegenslagen, zoals het verlies van je baan, een ongeluk of het einde van een relatie, maar ook bij groot verdriet of tragedie, zoals de dood van een dierbare. Niet alle mensen ervaren deze levensveranderende situaties. Maar voor sommigen van degenen die dat wel doen, helpt deze Dankbaarheid bij het creëren van een nieuw leven. Zelfs het ergste dat je ooit is overkomen – een ziekte, een handicap of een tragisch verlies – kan tot nieuwe inzichten, verbindingen en relaties leiden. Vervolgens moeten we het belang van Dankbaarheid begrijpen.
 
Het belang van Dankbaarheid
Is wanneer je 's ochtends de gordijnen opent, dat je Dankbaarheid kunt voelen voor het zonlicht dat door het raam je kamer binnendringt en deze verlicht.
 
Dankbaarheid brengt geluk in je leven
Dankbaarheid is de daad waarbij we ons concentreren op de goede aspecten van ons leven. In werkelijkheid zijn het niet de gelukkige mensen die Dankbaar zijn, maar zijn het juist de Dankbare mensen die gelukkig zijn. Dankbaarheid tonen zet iemand op het pad van groter geluk. Het brengt niet alleen een optimistische benadering met zich mee, maar helpt ook bij het opbouwen van een betere toekomst voor onszelf.
 
Dankbaarheid helpt je een levensdoel te vinden
Het leven is een meedogenloze zoektocht. Als je dieper graaft, gaat het leven niet alleen over het hebben van een goede baan of het krijgen van kinderen. Het leven gaat over het vinden van betekenis, het zoeken naar een Doel. Dankbaarheid brengt ons op een pad van zelfrealisatie. Het stelt ons in staat tevreden te zijn en mensen te bereiken die hulp nodig hebben.
 
Dankbaarheid houdt je gezond
Uit onderzoeken is gebleken dat Dankbaarheid ons op zowel fysiek als psychologisch niveau ten goede komt. Het verbetert zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Fysiek helpt het bij het versterken van onze immuniteit, waardoor we gezonder en actiever worden. Het gevolg is dat we minder snel ziek worden en een actievere levensstijl kunnen leiden.
 
Dankbaarheid verbetert de slaap
Dankbaarheid helpt bij een betere slaapkwaliteit. Er is wetenschappelijk onderzoek dat dit bewijst dat dankbare mensen voordat ze gaan slapen, vreugdevolle gedachten bedenken om de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verkorten en om de duur en kwaliteit van de slaap te verbeteren.
 
Dankbaarheid geeft kracht
Dankbaarheid geeft ons kracht door ons te laten erkennen dat het leven bestaat uit momenten die goed geleefd zijn. Dankbaarheid leert ons Dankbaar te zijn voor alle momenten waaruit een leven bestaat, en niet alleen voor de goede of de verschrikkelijke. Het brengt een optimistische benadering van het leven met zich mee. Het houdt je positief gedreven. Het stelt je in staat je ego onder controle te houden en helpt je ten volle van het leven te genieten.
 
Dankbaarheid zorgt voor persoonlijke ontwikkeling
Dankbaarheid helpt bij persoonlijke ontwikkeling. Het geeft ons veel hoop voor de toekomst. We worden minder egocentrisch, met minder verlangen naar materiële zaken, wat helpt bij de ontwikkeling van een spirituele houding. Ons gevoel van eigenwaarde verbetert. Dit alles maakt ons gelukkig en blij, en onze hele persoonlijkheid weerspiegelt dit. Ten slotte zou het, gezien de spanningen en tragedies van het moderne leven, dwaas zijn om deze zeer menselijke emotie te negeren die mensen sinds de oudheid heeft geholpen een gelukkiger leven te leiden. Dankbaarheid heeft de kracht om je te transformeren in een echt vreugdevol persoon. Houd het simpel, dat is alles wat we moeten doen. We moeten ons concentreren op de positieve aspecten van ons leven en met optimisme naar de toekomst kijken. Het loont de moeite om Dankbaar te zijn voor alles wat ons dagelijks overkomt, zowel het goede als het verschrikkelijke, voor de lessen die ze ons leren. Wees dankbaar en laat Dankbaarheid tot je spreken.
 
Citaten over dankbaarheid
Hier zijn een paar citaten over Dankbaarheid die je zullen helpen Dankbaar te zijn en je te inspireren om een ​​doelbewust leven te leiden:
 
Dankbaar zijn is een ander essentieel onderdeel van leven in verbondenheid met het hart; Het komt natuurlijk. –
"Ge Eckhart Tolle
 
Dank voor verdriet dat je medelijden leert; voor pijn die je moed leert – en buitengewone dank betuigt voor het mysterie, dat nog steeds een mysterie blijft – de sluier die je verbergt voor het oneindige, die het voor je mogelijk maakt te geloven in wat je niet kunt zien. –Robert Nathan
 
Dankbaarheid uitspreken is hoffelijk en prettig, dankbaarheid uiten is genereus en nobel, maar dankbaarheid leven is de hemel aanraken. – Johannes A. Gaertner

Dankbaarheid voor inspiratie voor alles wat we hebben, leidt tot overvloed in alles wat we willen, begrip dankbaarheid en geluk.
De Akasha Post 5:

De Akasha Kronieken
Alles wat zelfs maar is gebeurd, gebeurt en kan gebeuren, is vastgelegd in de Akasha-kronieken. Het bestaan van zulke energetische archieven is bij mensen over de hele wereld bekend en wordt met diverse andere namen aangeduid, waaronder het ‘Boek des Levens’ in de Bijbel.

Wordt vervolgd

Je Hart Post 6:

Luisteren naar je Hart
Het leven is beweging, in alles verandering. De enige constante is jouw Zijn in elk moment. Dat leef je met je Hart en niet met je hoofd. Geïnspireerd door Patrick Mundus

Wordt vervolgd

Je Hogere Zelf Post 7:

Eén met je Hogere Zelf
Je Hogere Zelf is jouw oneindige bron van Liefde, onvoorwaardelijke Liefde. Je kunt er bewust voor kiezen om contact te maken met deze bron in jou. Alles is in jou en je kunt er bewust voor kiezen om contact met je Hogere Zelf te maken want bewustzijn is het zaad van goddelijkheid in ons.

Wordt vervolgd

De Aarde Post 8:

Moeder Aarde
“De aarde is onze moeder en we moeten haar behandelen met liefde en respect.” Geïnspireerd door Cheyenne

Wordt vervolgd

Vrijheid Post 9:

In Vrijheid Leven
Loslaten geeft ons Vrijheid en Vrijheid is de enige voorwaarde voor Geluk. Geïnspireerd door Thich Nhat Hanh

Wordt vervolgd

Schoonheid in Jezelf Post 10:

Zie de Schoonheid in Jezelf
Vaak was ik alleen met mijn Ziel. Ik trad als zuivere substantie mijn ware zelf binnen, en wendde mij af van al het uiterlijke naar wat innerlijk is. Ik werd zuiver weten, zowel de wetende als de gewetene. Hoe verwonderd was ik schoonheid en pracht in mijn eigen Zelf te aanschouwen en te herkennen dat ik een deel van de verheven Goddelijke Wereld ben, begiftigd zelfs met scheppend leven! In deze ontdekking van het Zelf, werd ik boven de wereld van de zintuigen uitgetild, zelfs boven de geestenwereld, tot aan het Goddelijke, waar ik een zo prachtig Licht gewaar werd dat geen mond dit zou kunnen uitdrukken of geen oor verstaan. Geïnspireerd door Aristoteles

Wordt vervolgd

Heb je een vraag? Of wil je een reactie geven? Dan kun je me altijd vrijblijvend een bericht sturen!

Informatie Lisa's Total Balance Place
Sierlijn
Sierlijn
In de schoonheid van de Eeuwigheid op de eindeloze weg van ontdekking, is het slecht een uitdrukking van mezelf wat ik zie.
Al wat ik ooit kan vinden is mezelf.
© Copyright 2008-2024 Lisa's Total Balance Place All Rights Reserved  
Terug naar de inhoud